Blackjack strategija

Da li ti je potrebna blekdžek strategija pomoću koje možeš da unaprediš svoju igru? Naš vodič kroz blekdžek strategije pokriva svaku moguću varijaciju igre.

Ako poznaješ osnovna pravila blekdžeka, znaš da kazino sam odlučuje sa koliko špilova će se igrati. Taj broj varira od jedan do osam i može uticati na tvoju dobitnu blekdžek strategiju.

Svaka od naših strategija je zasnovana na statističkim šansama. Drugim rečima, odabrali smo poteze koji ti donose najveće šanse da dobiješ određenu ruku. Naravno, nijedna strategija ne garantuje da ćeš dobiti, ali ako znaš kada da (ne) tražiš novu kartu, bićeš znatno bliže dobitku.

Tabela strategija za blekdžek koji se igra sa jednim špilom

Prva tabela koju predstavljamo je osmišljena za igranje sa 52 karte.

Tabela strategija za blekdžek koji se igra sa jednim špilom

Kao što se može videti, ova tabela sa strategijama za igranje blekdžeka prikazuje poteze koje treba da odigraš u zavisnosti od početne ruke.

Blekdžek strategija za igru sa 2 špila

Blekdžek strategija za igru sa 2 špila

Za blekdžek sa 2 špila je potrebna drugačija strategija u odnosu na igru sa samo 52 karte. Analizom tabele iznad možeš da vidiš kako da prilagodiš svoje poteze na osnovu statističkih šansi koje su naši stručnjaci pažljivo izračunali kako bi ti omogućili prednost u odnosu na delioca.

Blekdžek strategija za igru sa 4 špila

Blekdžek strategija za igru sa 4 špila

Sledeća u nizu naših tabela se odnosi na igru sa 4 špila, odnosno 208 karata. Formula je identična kao za bilo koju drugu strategiju igranja blekdžeka - analizirati ono što je delilac podelio, pogledati tabelu i odigrati svoj željeni potez.

Blekdžek strategija za igru sa 6 špilova

Blekdžek strategija za igru sa 6 špilova

Tabela sa strategijama za igru sa 6 špilova ti može poslužiti i za blekdžek koji se igra sa 8 špilova. Uz našu tabelu nema potrebe za improvizacijom, jer ti ova napredna strategija daje najveće šanse za dobitak.

Blekdžek “Switch” varijanta

Verovatno znaš da ova igra ima i “switch” varijaciju, koja je uzbudljivija jer ti dozvoljava da pomeraš karte iz ruke u ruku. Ova tabela ti može pomoći:

Blekdžek “Switch” varijanta

Koja su najvažnija uputstva koja bi trebalo da pratiš za dobitak na blekdžeku? Najpre, treba da izabereš pravu strategiju od predstavljenih iznad. Većina kazina ti dozvoljava da biraš varijantu koju želiš da igraš.

Sve u svemu, broj špilova ne utiče značajno na tvoje šanse za dobitak. Potrebno je da prilagodiš svoju taktiku na osnovu dostupnih karata, a mi smo svakako izračunali matematičke kombinacije tako da imaš najveću moguću šansu da pobediš delioca.

Блацкјацк перфецт парова
Играјте за прави новац

Kako da brojiš karte u blekdžeku i ostvariš veliki dobitak

Strategija brojanja karata je toliko popularna da je čak i inspirisala brojne filmove. Mnogi igrači su potvrdili da ovo može biti uspešna taktika za dobitak na blekdžeku. Problem je u tome što to znaju i kazina, tako da morate biti pažljvi kako brojanje karata ne bi bilo otkriveno.

U suštini, sistem se zasniva na praćenju koliko niskih i visokih karata iz špila je već prošlo. To ti povećava verovatnoću da proceniš da li će sledeća karta biti niska ili visoka.

Pripremili smo jednostavan vodič za brojanje karata u blekdžeku. Najpre treba da dodeliš vrednosti određenim kartama:

  • Vrednost “1” za sve karte od 2 do 6.
  • Vrednost “0” za one od 7 do 9.
  • Vrednost “-1” za one od 10 do A.

Počni od “0” i nakon svake karte dodaj ili oduzimaj, tako da dobiješ ukupnu vrednost. Zatim koristi ovaj broj kao svoju prednost da se kladiš samo onda kada je on pozitivan.

popup

Примите импресиван бонус од сигурне онлине казина

€3,000