Услови коришћења

УСЛОВИ КОРИШЋЕЊА

ПРИХВАТАЊЕ УСЛОВА

blackjack77serbia.com (сајта) је доступна свим корисницима. Информације, документи, референце и софтвер (материјали) и услуге које овде подлежу следећим условима коришћења. У случају је корисник под 21, он мора да прочита овај рад у присуству родитеља или старатеља. Уколико корисник или корисника родитељ / старатељ не слажете са следећим условима и условима, треба да престану да користе сајт од сада. Коришћењем сајта или неког од материјала или услуга, аутоматски се слажете са Условима коришћења. blackjack77serbia.com задржава право да мења и мењају услове коришћења по сопственом нахођењу. Ако наставите да користите Локацију након било каквих промена Услова коришћења ће се сматрати да се изјасни ли прихватате све промене. Даље, сваки коришћење материјала, односи на неких специфичних правила, подлеже додатним условима онима описано овде, у Условима коришћења. Све додатне и екстра услови ће бити укључени као референца у следећим Условима коришћења. Кршење било које од ових Услова коришћења ће довести до аутоматског прекида дозволе и приступ сајту, а корисник мора уништити све преузете или штампане материјале са сајта.

ИНТЕЛЕКТУАЛНА СВОЈИНА

Тхе Маркс (који укључују логотипа, жигова и ознака услуга) које се налазе на сајту су власништво blackjack77serbia.com или другим трећим странама. Забрањено је свако коришћење марака у власништву Сите друге треће стране. Материјали и Услуге blackjack77serbia.com су заштићени ауторским правима и другим законима о интелектуалној својини, дакле свако неовлашћено коришћење од њих се сматра као кршење тих закона. blackjack77serbia.com корисници не држи никаква експлицитна нити имплицитна права који патент, ауторска права, робне марке или пословну тајну информације у вези са материјалима или / и услуга. Свака употреба (нпр поновно писање, копирање и превођење) информација наћи на сајту (на пример документе и фотографије) без писмене дозволе сајта је забрањено. Било који од опремање информационог овом тексту не служи донацију или гарантује никакву лиценцу под којим ауторских права или патената.

Слање сав материјал, информације, технике, идеје и концепте (Повратна) на сајт, корисник је сагласан и прихвата да:

повратне не садрже никакве власничке и поверљиве информације;

blackjack77serbia.com не намера или преузима никакву обавезу било које врсте, изразитог или подразумијева поверљивости у вези са повратне спреге;

blackjack77serbia.com је и има право да користи или открије никакву повратну информацију у било које сврхе у нахођењу широм света;

да Повратна постају власништво blackjack77serbia.com, без обавезе било које врсте до корисника;

blackjack77serbia.com не обезбеди надокнаду или накнаду било које врсте.

ГАРАНЦИЈЕ И ОДРИЦАЊЕ

САЈТ пружа све материјале и услуге "АС ИС". blackjack77serbia.com одриче свих експлицитно или имплицитно ГАРАНЦИЈЕ укључујући али не ограничавајући НА ГАРАНЦИЈЕ ПРОДАЈЕ И погодности за одређену намену, у пуном обиму ДОПУШТЕНЕ ВАЖЕЋИМ ЗАКОНОМ. blackjack77serbia.com не може и не гарантује да или САЈТА; Или било који садржај, МАТЕРИЈАЛИ, ИНФОРМАЦИЈЕ, ПРОИЗВОДИ (укључујући и софтвер) и / или услуга доступне на сајту или преко њега; СЕРВЕРИ; Или путем е-маилова примљених од blackjack77serbia.com ослобођене вируса и / или друге штетне ЦОМПОНЕНТС blackjack77serbia.com ХОЛДС никакву одговорност за штета које се настати коришћењем сајта или било ког садржаја, информације и материјал, производима (укључујући СОФТВЕР) и / или услуга које су доступне у оквиру или преко сајта, укључујући, али не ограничавајући се случајне, кажњиве, директни, индиректни и последичне штете, укључујући, али не ограничавајући се на штете које може довести до губитка података или добити, ЧАК И АКО УПОЗОРЕЊЕ НА МОГУЋНОСТ ТАКВИХ ШТЕТА. КОРИСНИЦИ ИЗРИЧИТО САГЛАСНИ И слажу да је коришћење овог сајта налази у њиховој РИЗИК.

Неке грешке, укључујући техничку или другу, штампарске грешке или нетачности су могуће. blackjack77serbia.com задржава право да врши било какве промене у служби и материјала на сајту у било ком тренутку без претходне најаве.

Материјали и / или услуге на сајту могу бити застарели, а blackjack77serbia.com се не обавезује да ће ажурирати уопште такве материјале и услуге.

Све линкове ка сајтовима трећих лица нису под контролом или одговорности blackjack77serbia.com.

blackjack77serbia.com не даје никакве изјаве уопште на било ком другом сајту на којем можете да одаберете да имају приступ и да се повеже са путем овог сајта. Везе на овом сајту су дати само као погодност, а blackjack77serbia.com не држи нити одобрава нити прихвата било какву одговорност за садржај тих Веб.

ОСЛОБАЂАЊЕ

Корисници се слажу да надокнади и држи blackjack77serbia.com и све што је власницима, подружнице, филијале, цо-Брандерс, агенти и други партнери, и запослени од било каквих одговорности, губитка, тврде или захтева, укључујући разумне трошкове адвоката, направљен од стране било ког трећину странка због или по основу садржаја корисника доставе, порука или преносити преко сајта (укључујући, али не ограничавајући се на било који Кориснички садржај), њихово коришћење сајта, њихова веза са сајта, њихово кршење Услова коришћења, или њихово кршење било ког другог лица или законска права ентитета.

popup

Примите импресиван бонус од сигурне онлине казина