Правила о приватности

ПРАВИЛА О ПРИВАТНОСТИ

Уз сво поштовање према својој приватности, захтевамо не личне податке када посећујете blackjack77serbia.com. Ипак, ако се у току једне на истрагу у вези са производом или у току трансакције на сајту су информације које пружају је заштићен од неовлашћеног приступа и бићете обавештени о томе како ће се користити информације. У саопштењу наставку објашњава праксе информација на сајту.

ОБИМ

Изјава покрива све области blackjack77serbia.com налазе на blackjack77serbia.com (странице). Информације које је примио у складу са праксом информације наплате сајта је информација од стране појединаца на blackjack77serbia.com, која је ван трговине, пословања или струке појединаца (информације).

Хиперлинкови се налазе на сајту могу бити и из других интернет сајтова, укључујући, али не ограничавајући се на местима повезаним на blackjack77serbia.com. blackjack77serbia.com не држи никакву одговорност за политику приватности и садржај других веб сајтова. Препоручујемо вам да прегледате политику приватности сваког предузећа пре доношења одлуке да достави или подношењем своје личне податке. Више детаља о сајту хиперлинкова могу се наћи на Услова коришћења на сајту.

ИНФОРМАЦИЈЕ

Информације које смо (blackjack77serbia.com) окупљају се деле у две категорије:

За праћење информација, прикупљени када је корисник управља путем сајта.

Личне информације пружају корисницима на добровољној основи.

Информације праћења

Праћење информације се прикупљају од стране сајта аутоматски и систематски. Информације се прикупљају да бисте видели сајтове активност, на посећених страница, време проведено на сајту и сајтовима посетиоци су хиперповезаним из.

Овај сајт прикупља информације о праћењу на анонимној основи. Сајт не повезује никакве личне податке са овим подацима.

Праћење Информације се прикупљају и колача трупаца веб сервера. Веб сервер пријави прикупља податке о активности на сајту. Цоокие је парцела информација се користи за праћење, проверу аутентичности и одржавање одређене информације о корисницима сајта (сите преференције и сл). blackjack77serbia.com прати поновне посете сајт уз помоћ колачића. компјутери посетиоца су додељени колачиће, без наплате било какве личне податке о кориснику рачунара, осим ако није посебно обезбеђен од стране самог корисника на добровољној основи.

Праћење информације се користе за побољшање дизајн сајта и садржаја Анализирајући статистику посета.

Лична информација

По личних података да подразумева корисник је име, е-маил адреса, као и додатне информације које није обавезно. Личне информације могу се добити на неким страницама сајта ако посетилац жели да постави blackjack77serbia.com мрежи питање, приликом преузимања софтвера, или постављање налог за претплату.

Поред тога, лични подаци могу се добити као део примене конкурса.

Лични подаци се користе у сврху промоције, администрације, укључујући али не ограничавајући се на верификацију и обавештавање победника.

Употреба информација

Информацијама које сајту се користи за пружање корисницима са новим blackjack77serbia.com услуга и / или промоција које сматрамо од интереса за корисника. Информативни може да се дели у оквиру запослених, агената, независних уговарача или другог blackjack77serbia.com у вези / неповезане ентитети и / или пословним партнерима који су делују у име сајта са циљем испуњавања и / или транспорта наредба, попуст или награду . Лични подаци неће бити подељени са не-blackjack77serbia.com сајтовима, осим ако сматра неопходним и приликом попуњавања трансакцију. blackjack77serbia.com има никакву одговорност за политику приватности других сајтова, и оставља је предмет њиховог споразума за лечење личне информације као поверљиве пословне информације са схватањем да се може и не може се користити у друге сврхе осим за обављање њихове специфичне и директна функција.

Кориснички повратак е-маил адресе се користе за слање одговора на е-маилова и питања примамо као и да обезбеде ажурирање тих услуга, и информисати о додатним промоције и понуде.

Личне информације могу се открити када је то потребно у складу са законом, или смо у доброј вери да пронађу потребну акцију, тј да спроведе или примени одредбе и услове, да штити права, безбедност или имовину blackjack77serbia.com.

blackjack77serbia.com не искључује могућност куповине / продаје имовине наших / других компанија током времена. Трансакције личних података неку врсту Виев гостију као само пословне имовине. Поред тога, информације се могу пренети у случају или када blackjack77serbia.com или све његове имовине се купио или предмет ликвидације у стечају.

Заштита података

Високо професионалних сигурносни системи се користе за спречавање неовлашћеног приступа, да се одржи тачност података и гарантује правилну употребу информација. Системи се користе на овом сајту у складу са најновијим стандардима безбедности и укључују потребне физичке, електронске и менаџерске процедуре које помажу да се заштите информације прикупљене на мрежи и да обезбеде и гарантују његову правилну примену.

Ипак, с обзиром на то да постоје подаци могу бити потпуно бесплатно на Интернету, не можемо да гарантујемо да ће било која информација достављена нам се потпуно сигуран и безбедан. Корисници дају информације на сопствени ризик. blackjack77serbia.com стално оцењује и процењује способности нових технологија у пружању додатне заштите информација.

Приступ личним подацима

Лични подаци достављени нама не треба да се користи или дели уколико није другачије предвиђено у следећу изјаву. Ако више не желите да примате информације од blackjack77serbia.com, кликните овде да се одјавите.

Право на промене Изјава о приватности

blackjack77serbia.com има и задржава право да измени ову Изјаву у било ком тренутку. Промене ће ступити на снагу у праву на постављање на сајту. Последње ажурирано 24. фебруара 2009. године није било никаквих промена је на суштину ове изјаве.

popup

Примите импресиван бонус од сигурне онлине казина

€3,000